Yalova Kamera Sistemleri Ekipmanları

ANA SAYFA BLOG Yalova Kamera Sistemleri Ekipmanları...



Yalova Kamera Sistemleri Ekipmanları

Tarih :25/10/2021 Okunma :219

Yalova Kamera Sistemleri Ekipmanları

Kamera sistemleri pek çok ekipmanın bir araya getirdiği bir bütündür.

  1. Güvenlik kamerası

Bu sistemin ilk ve en görünen parçası elbette ki kameralardır. Pek çok farklı türü olan kameraları temin ederken ihtiyaçlar ön plana çıkmaktadır. Dome, speed dome, IR gece görüşü, zoom gibi pek çok kamera çeşidi bulunmaktadır.

  1. Dijital kayıt cihazları

Kameralarda elde edilen görüntülerin depolanması güvenlik açısından önem arz etmektedir. DVR olarak adlandırılan ve kameradan elde edilen görüntülerin kaydedilmesini sağlayan cihazlara dijital kayıt cihazları adı verilmektedir. Video kaydedici ya da DVD rocerder adı ile de bilinen bu kayıt cihazları marka ve modellere göre değişmekle birlikte geniş kapasiteye sahiptir.

  1. CCTV Sistemlerine ait kablolar

Küçük projelerde kullanılan kablolar da farklılık göstermektedir. Ekonomik olmaları da bu kabloları tercih sebebi yapmaktadır.

  1. Besleme adaptörleri

12 V DC güç kaynağı vasıtası ile beslenen kameraların güç girişlerinde switch mode kullanılır.

  1. Kamera bağlantı ekipmanları

Besleme JAC, BNC gibi farklı ekipmanlar bağlantı amacı ile kullanılmaktadır.

Güvenlik Kamera Malzemeleri

Yalova Kamera Sistemleri tercih edilirken sistem içinde pek çok malzeme olduğu görülmektedir. Yukarıda bahsettiğimiz sistem ile kayıt eden, görüntü alan ve bu görüntüleri saklayan kameralar da pek çok çeşide ayrılmaktadır. IP kameralar, bu kameralara ait kablolar, depolamak için hard disk, güvenlik aksesuarları, monitörler, araç kamera sistemleri gibi pek çok farklı tür bulunmaktadır. Bu malzemeler ile birlikte kameralar bir bütündür. Bu malzemeleri tek tek temin edebileceğiniz gibi aynı zamanda toptan güvenlik kamera sistemleri olarak da satın alabilirsiniz.

Kamera Ekipmanları

Güvenlik sisteminden elde edilecek görüntüye ve beklentiye uygun olarak Yalova Kamera Sistemleri tercih edilmelidir. Sistem içinde yer alan bu ekipmanların her birinin farklı bir görevi bulunduğundan dolayı sistem bir bütün olarak düşünülmelidir. Örneğin gece güvenliği sağlamak için gece görüşü olan bir kamera satın alabileceğiniz gibi IP kamera tercih ederek de uzaktan izleme özelliği katabilirsiniz. Güvenlik açısından görüntüleri kayıt altına alacağınızda yeterli kapasiteye sahip olan bir hard disk ve bağlantı için elbette ki kablolara ihtiyaç duyacaksınız.

Tüm bu ekipmanları kalite ve uygun fiyat anlayışı içinde firmamızdan temin edebilirsiniz.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.