Yalova Kamera Sistemleri

ANA SAYFA BLOG Yalova Kamera Sistemleri...



Yalova Kamera Sistemleri

Tarih :09/10/2021 Okunma :231

Yalova Kamera Sistemleri

Kamera sistemleri dendiğinde aklınıza tek değil, birden çok kameranın oluşturduğu bir sistem gelmelidir. Güvenliğinizi emanet edeceğiniz, kapalı devre bir sistemin elemanları olan kameralar Yalova Kamera Sistemleri ile temin edilebilir. İşyerleri için güvenlik kameraları, ev kamera sistemleri, fabrika güvenlik sistemleri gibi pek çok kapalı devre kamera sistemi bulunmaktadır. Bu sistemi oluşturan ekipmanlar kameralar, kayıt cihazları, kablo sistemleri, adaptörler ve diğer bağlantı ekipmanlarıdır. Temel ekipmanlar ile birlikte dilediğiniz ortama göre, güvenlik hizmeti vermek amacı ile kurulan bu kameralar kayıt cihazı olmadan yalnızca caydırıcı özellik gösterebilirler. İzleme ve kayıt özelliği olan cihazlar ise özellikle suç tespiti gibi durumlarda ön plana çıktığı için tercih edilmektedir. Ayrıca pek çok kamerada gece görüş özelliği de bulunmaktadır.

Yalova Kamera Canlı

Canlı olarak izleme özelliğine sahip olan Yalova Kamera Sistemleri de bulunmaktadır. Bu kamera sistemlerini örneğin evlerinize kurdurduğunuzda, siz evde olmasanız da kayıt işlemi yapılır. Kritik bölgelerin izlenmesi, bakıcınızın izlenmesi, hasta takibi yapılması amacıyla bu tür kameralar tercih edilmektedir. İhtiyaca göre modüler bir yapıya sahip olan bu kameralar pek çok parçadan bir araya gelir. Uzaktan izleme yapılacağı noktada kamera sistemi içinde IP kamera bulunmakta ve bu kameralar internet sistemine ihtiyaç duymaktadır. Telefon, tablet, Windows phone gibi pek çok cihazdan mobil uygulamalar vasıtası ile de görüntüyü anlık olarak izleyebilirsiniz.

Yalova Güvenlik Sistemleri

Yalova Kamera Sistemleri sayesinde artık görüntülemek istediğiniz ortamları hem anlık izleyebilir, hem de bu ortamlarda yüksek oranda güvenliği sağlayabilirsiniz. Programlanabilir özellikle var olan ve geliştirilen sistemler sayesinde kameralar istenilen saatte çalışma ya da harekete duyarlı şekilde çalışma gibi pek çok özelliğe sahip olabilmektedir. Ayrıca içeriğinde ses kaydetme özelliği ve mikrofon entegrasyonu bulunan kameralar da imal edilmektedir. Yalnızca görüntü alma, görüntü ile birlikte ses alma gibi farklı özellikler ile donatılan bu kameralar sayesinde artık pek çok ortamda güvenlik sağlanabilecektir. Ayrıca elde edilen kayıtlar da kamera kapasitelerine bağlı olarak çok kaliteli olabilmektedir. Hatta plaka okuma, yüz tanıma gibi özelliklere sahip olan pek çok kamera modeli de siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.