Yalova Güvenlik Kamerası

ANA SAYFA BLOG Yalova Güvenlik Kamerası...



Yalova Güvenlik Kamerası

Tarih :09/10/2021 Okunma :239

Yalova Güvenlik Kamerası

Konutlarda, işletmelerde vb. denetim ve kontrolün sağlanması amacı ile kullanılan görüntüleme sistemlerine Yalova Güvenlik Kamerası adı verilmektedir. İç ve dış ile çevre güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olan bu kameraların pek çok çeşidi bulunmaktadır. IP kamera, termal kamera, PTZ kamera gibi farklı çeşitlere ayrılan kameralarda aynı zamanda kayıt yapılmasına yardımcı olan network kayıt cihazları gibi cihazlar bulunmaktadır. Ayrıca görüntülerin daha sonra izlenebilmesi için monitörler de yer almaktadır. Kameralar vasıtası ile gelen dijital sinyaller, kayıt cihazları yardımı ile depolanabilmektedir. Dijital kayıt cihazları, geri izleme, görüntülerin dışarı aktarılması gibi görevleri görebilir. USB ana birimi bulunan ve DVD yazıcılara sahip olan cihazlar da bulunmaktadır.

Yalova Güvenlik Kamerası Görevleri

Yalova Güvenlik Kamerası sisteme dahil edilecek olan pek çok sistem bulunmaktadır. Hırsızlık olaylarına ya da ortamın izlenmesi ihtiyacına karşı kullanılan güvenlik kameralarında lensler bulunur ve bu lensler sayesinde uzaktan görüntü alınabilir. Güvenlik kameralarına eklenecek olan mikrofonlar yardımı ile de ses alabilme ve ses kaydedebilme yapılabilmektedir. Ses özelliği hem işyerlerinde çalışan verimliliğinin artırılması, hem de evde bakıcı tarafından bakılan bebek varsa tercih edilebilmektedir. Çeşitli keşif ve projelendirme yardımı ile kullanılacak olan bu güvenlik kameraları hırsızlık gibi olaylarda daha sonrasında ihtiyaç duyulan görüntüleri elde etmek amacı ile kayıt özelliğine sahiptir. Hatta pek çok kamerada gece görüşü özelliği de bulunmaktadır.

Yalova Güvenlik Kamerası Fiyatları

İç ve dış mekanlarda güvenliğin sağlanması amacıyla bu sisteme entegre edilen alarm sistemleri de önemli olmaktadır. Alarm sistemleri kablolu olarak çalışabileceği gibi kablosuz olarak da çalışabilmektedir. Kullanıcı talepleri doğrultusunda uygun olan projeler ile birlikte güvenlik sistemleri fiyatları da farklılık göstermektedir. Güvenlik kameraları alarm sistemleri ile bütünleşik olabilmekte, aynı zamanda duman sensörü, yangın sensörü gibi farklı sistemler ile bir arada da kullanılabilmektedir. Alarm izleme ve kontrol sistemleri ile entegre şekilde çalışan bu alarm türünde de günlük, haftalık ve aylık alarm raporları verilebilmekte ve acil durumlarda bu bölgelere polis, ambulans vb. yönlendirme işlemi de yapılabilmektedir.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.