Teknolojide Yeni Boyut Bursa Alarm Sistemi

ANA SAYFA BLOG Teknolojide Yeni Boyut Bursa Alarm Sistemi...



Teknolojide Yeni Boyut Bursa Alarm Sistemi

Tarih :24/12/2020 Okunma :405

Teknolojide Yeni Boyut Bursa Alarm Sistemi

Çoğunlukla işyerlerinde yaşanan hırsızlık olayları evlerde de olabilmektedir. Yaşadığınız tüm alanlarda değerli eşyalarınız veya mücevherlerimizi çalınabilmesi her an için tehlikeli bir durumdur. İşyerinizin ve diğer yaşam alanlarınıza güvenli olması için gelişen teknoloji ile beraber birçok alternatif sistem sunulmaktadır. Bu kapsamda Bursa alarm sistemi hizmet sunmakta olan firmalar 7/24 aktif sistemleri yaşam alanlarınıza kurarak öncelikle caydırıcı bir sistem sonrasında da hırsızlık girişiminde haber vererek hırsızlığın engellenmesi sağlanmaktadır. Farklı özellikleri ve farklı ses yükseklikleri sayesinde kullanıcılara da farklı hizmetler sunmakta olan alarm sistemleri günümüzde her alana kolaylıkla kurulabilmektedir. Çalışma prensipleri de markadan markaya değişiklik gösterebilmektedir.

Bursa Alarm Sistemi Çeşitleri

Yaşam alanlarınıza ve çalışma alanlarınızda ve hatta depolarda zarar görmesini istemeyeceğiniz ve çalınmasını istemeyeceğiniz eşyalara karşı önlem almak gerekmektedir. Bu önlemler kapsamında geliştirilmiş olan alarm sistemleri başta hırsızlık olmak üzere gaz kaçağı yangın sağlık alarmı panik durumu gibi farklı kategorilerde de alarm hizmeti sunmaktadır. Bursa alarm sistemi sırasına ve çalışma prensiplerine göre;

  • Hırsızlık alarm sistemleri, hareket sensörü kapı kilit kontrol mekanizmaları kepenk kontrol mekanizmaları gibi birçok farklı fonksiyonlarla çalışan hırsızlık karşıtı alarm sistemleridir. 108 desibellik bir ses çıkararak çevredekileri uyanırken aynı zamanda hem bağlı oldu karakola hem de sistem yöneticisine yani dükkanın ya da evin sahibine bilgilendirme yapılmaktadır.
  • Yangın alarm sistemleri, güvenlik paketi halinde satın alabileceğiniz bu sistem içerisinde ısı ve duman dedektörü bulunmaktadır. Sistem 7/24 aktif olarak çalışmakta iken belli oranlarda duman ve belli derecenin üstünde sıcaklık algıladığında mekan sahibine ve yangın kontrol merkezine bilgilendirme yaparak alarm sesini de devreye sokar. Böylelikle yangın durumları erkenden tespit ederek büyümesi önlenir.
  • Gaz kaçağı alarm sistemleri, Ayrı olarak alınabileceği gibi güvenlik paketine de eklenerek ortamdaki karbonmonoksit, doğalgaz, LPG kaçaklarının tümünü tespit eden sensörler yardımıyla tespit edilmesi durumunda mekan sahibi ve gaz birimlerine haber edilerek duruma hızlıca müdahale edilmesi sağlanmaktadır.
  • Sağlık alarmı, Özellikle iş yerinde herhangi bir kaza hastalık ve benzeri acil durumlarda şifre gibilgiilmekle uğraşmadan ambulans butonuna basarak alarm gözlem istasyonu sinyal gönderilir ve mekan sahibi ile acil durum merkezi bilgilendirilmek suretiyle olayın hızlıca organize edilmesi sağlanır.

Bursa Alarm Sistemi Fiyatları

Alarm sistemleri tamamı genel olarak güvenlik paketi halinde satılmaktadır. Bursa alarm sistemi hizmetleri sunan firmalar tarafından güvenlik paketi içerisinde olmasını istediğiniz alarm türleri ile bu alarm cihazlarının markaları fiyatlandırma konusunda etkili olan unsurlardır.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.