Sahte Güvelik Sistemleri Sizleri Koruyor mu?

ANA SAYFA BLOG Sahte Güvelik Sistemleri Sizleri Koruyor mu?...



Sahte Güvelik Sistemleri Sizleri Koruyor mu?

Tarih :25/10/2021 Okunma :205

Sahte Güvelik Sistemleri Sizleri Koruyor mu?

Bursa güvenlik sistemleri bu gün sizlere son teknolojinin nimetlerini sunmaktadır. Dışarıdan bakılınca varmış gibi görünen aslında olmayan bir sistem pek de caydırıcı olmayacaktır. Dışarıdan bakıldığında daha az riske sahip, daha korunaklı olan sahte kameralı evlere girecek hırsızlar için durum biraz farklı olabilir. Ancak bu kameraları satın almak aslında risk anlamına geliyor. İlk etapta bakıldığında caydırıcı olan bu kameralar, alarm kutuları evin bir parçası gibi görünüyor ve çalışıyor gibi algılansa da aslında çalışmıyor. Bu tür ucuz yöntemler ve tasarruf etme amacı ile yapılan bu tür uygulamalar hırsızlar tarafından algılandığında işin tüm büyüsü bozulacaktır.

Hırsızların Profesyonel Olduğunu Unutmayın

Bir hırsız bir ortama girmeyi kafasına koymuşsa orada kamera bulunuyorsa da bir yolunu bulur ve girer. Sahte olarak adlandırılan güvenlik kameralarının varlığı da dışarıdan bakan ve kameralardan hiç anlamayan biri için caydırıcı olabilir. Burada güvenlik kamerası var algısı yarattığı için de işin ehli olmayan kişilere riskli gelebilir. Fakat hırsızlar risk almış insanlardır. Tasarruf etmek adına binlerce liralık eşyalar da sahte kameralara emanet edilmemelidir. Hırsızlar tarafından kolaylıkla ayırt edilebilen bu sistemler geçerliliğini kaybettiğinde eviniz de savunmasız olacaktır. Ayrıca olay olduktan sonra kayıt yapan bir cihaz olmadığından dolayı olayın aydınlığa kavuşması da zor olacaktır.

Sahte Güvenlik Kameralarına Dikkat

Hırsızlık bizlere kötü olarak gelse de pek çok kişi bunu meslek edinmiştir. Kameranın sahte mi gerçek mi olduğunu, hatta devrede ve kayıtta olup olmadığını da tespit etmeleri güç değildir. Hayatında sürekli olarak hırsızlık yapan bu insanlar kameraların nasıl çalıştığını, nereyi çektiğini, görüş açısını vb. hepsini bilmektedir. Her detayı akıllarında tutan bu hırsızlar için açılmayacak kapı da yoktur. Bursa güvenlik sistemleri ile birlikte hem eviniz korunmuş hem de bu tür olaylar yaşanmış ise kısa sürede çözülmüş olur. Hırsızlar sahte ve gerçeği birbirinden ayırt ettiğinde eviniz çoktan boşaltılmış olabilir. Dışarıdan bakıldığında varmış gibi görünen ancak sadece görüntüde var olan bir kamera ile güvende olmayacağınızı unutmayınız.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.