Kamera Sistemleri Seçilirken Nelere Dikkat Edilmeli?

ANA SAYFA BLOG Kamera Sistemleri Seçilirken Nelere Dikkat Edilmeli?...



Kamera Sistemleri Seçilirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tarih :06/07/2021 Okunma :279

Kamera Sistemleri Seçilirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bursa kamera sistemi tercih edilirken bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor.

  • Çözünürlük

İlk olarak çözünürlüğe dikkat etmek gerekiyor. Bu seçimi yaparken kameranın kullanım alanı önem arz ediyor. Çözünürlük kamera kurulumu yapılacak olan alanın durumuna göre tercih edilmelidir.

  • Kamera seçimi

Kameraların kullanılacağı alanlar iç ya da dış mekan olmaktadır. Muhafazalı ya da muhafazasız olmak üzere pek çok kamera türü bulunmaktadır.

  • Teknoloji

Teknoloji her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Analog, AHD ve IP teknolojisine sahip olan kameralar arasında pek çoğu kullanılacak olan alana göre tercih edilmelidir.

  • Depolama& Kayıt

Bursa kamera sistemleri tercih edilirken dikkate alınması gereken noktalardan bir tanesi de depolama ve kayıt özellikleri olmaktadır. Verilerin ne kadar süre saklanacağı göz önünde bulundurularak uygun depolama kapasitesine sahip olan cihazlar tercih edilmelidir.

Dış Ortam Güvenlik Kamerası Seçimi

Hırsızlık bu gün yaygın bir suç olduğundan dolayı sadece iç ortamların değil, dış ortamların da güvenlik kameraları ile izlenmesi gerekebilir. Bu kameraların tercihinde de yine çözünürlük, gece görüşünün olması, wide dynamic range özelliği, ışı artırarak karanlık olan bölümleri aydınlatma özelliği, gürültü azaltma, doğa koşullarına karşı duyarlılık gibi özelliklere dikkat etmek gerekiyor. Bursa kamera sistemleri tüm bu özelliklere sahip olup gecenin zifiri karanlığında dahi net bir görüntü elde edilmesi ve depolanmasına yardımcı olacaktır.

Dış Tarafta Bulunan Işıklar Güvenlik Kamerasını Körleştirir mi?

Ne yazık ki bu soruya verilecek olan cevap evettir. Yalnızca güvenlik kameraları değil, tüm kameraları sokak lambaları körleştirmektedir. Evlerin dışında yer alan güvenli sistemlerinin ışıktan daha uzakta olan noktalara kurulması daha doğru olacaktır. Şayet ışığa yakın şekilde konumlandırılır ise bu durumda kamera net bir görüntü alamayacaktır ve videoların yakalanması da mümkün olmayacaktır. Soluk görüntüler elde edileceği gibi yalnızca beyaz bir ışığın da kaplandığı görülebilmektedir. Isı ve ışık üretiminin yanı sıra ısı üretimi esnasında yanlış alarm da verilebilir. Bu amaçla güvenlik kamerası ışıklardan ve açık pencerelerden uzak noktalara kurulmalıdır. Kaliteli görüntü ve videolar bu sayede elde edilebilir.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.