Kablosuz Güvenlik Kamerası Nasıl Çalışır?

ANA SAYFA BLOG Kablosuz Güvenlik Kamerası Nasıl Çalışır?...



Kablosuz Güvenlik Kamerası Nasıl Çalışır?

Tarih :24/10/2021 Okunma :226

Kablosuz Güvenlik Kamerası Nasıl Çalışır?

Yalova güvenlik kamerası modelleri arasında kablolu modeller olduğu gibi kablosuz modeller de bulunmaktadır. Kablosuz olan kameralar bir radyo vericisi üzerinden iletilerek çalışmaktadır. Dahili bir depolama cihazına ya da bulut depolamaya bağlı olarak çalışan bu cihazlar monitörler aracılığı ile görüntü verebilmektedir. Bu tür kameraların kurulumu da son derece kolay olmaktadır. Yerleştirme aşamasında kolaylık sunan bu kameralar aynı zamanda kurulum yeri bakımından da esnektir. Belirli bir elektrik kaynağına bağlı olarak çalışan kameraların yerine teknolojinin gelişmesi ile birlikte bağımsız çalışabilen kameralar da üretildi ve alarm sistemleri de bu şekilde çalışmaya başladı. Kablolu olan kameralar video sinyallerini kamera ya da televizyon vb. görüntüleme cihazlarına aktarmaktaydı.

Kablolu Kameralar Mı Kablosuz Kameralar Mı İyi?

Güvenlik kamerası seçiminde müşteriler tarafından pek çok kafa karışıklığı bulunuyor. Modellerin çok olması aynı zamanda kablolu ve kablosuz kamera türleri bulunması sebebi ile tercih yapmak zor olabiliyor. Yalova güvenlik kamerası tercihinde kablosuz kameraların kurulumu kablolu olan modellere göre daha kolay olmaktadır. Kurulum için bir profesyonel yeterli olacaktır. Aynı zamanda kablosuz olan kameralarda ağ bağlantısı da kolaydır. Talimatların izlenmesi ile birlikte yarım saatten daha kısa bir sürede kurulum yapılabilmektedir.

Kablosuz Güvenlik Kameralarında Sınırlama Bulunuyor Mu?

Yalova güvenlik kamerası tercih ederken karşınıza çıkan modellerden biri olan kablosuz kameralarda bazı sınırlamalar bulunmaktadır. Kablosuz kameralarda görüntülerin kaydedilmesi ve görüntü alabilmek için bağlantı sağlamak veya sinyal almak gerekiyor. Şayet ağ bağlantısı koparsa cihaza görüntü gönderilmesi de zor olacaktır. Aynı zamanda kablosuz kameralarda batarya ile destek şarttır. Bunun için pil bitmeden doldurmak gerekir. Kablosuz kameraların sinyallerinin kopmaması için ana merkeze olan uzaklığının çok fazla olmaması gerekir. Merkeze yakın olması gereken kablosuz kameralarda şayet doğrudan bir görüş hattı bulunuyor ise bu kameraların menzili 500 metre olabilecektir. EV içinde ise 150 metre kadar düşük bir uzaklık bulunabilir. Ev güvenlik sistemlerini yeni kullananlar, kiracılar ve bütçesi fazla olan kişilerin tercih edeceği kablosuz modellerin farklı ortamlara sonradan taşınması da kolay olmaktadır.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.