İhtiyaç Duyduğunuz Her An Bursa Telefon Santrali Hizmetinizde

ANA SAYFA BLOG İhtiyaç Duyduğunuz Her An Bursa Telefon Santrali Hizmetinizde...



İhtiyaç Duyduğunuz Her An Bursa Telefon Santrali Hizmetinizde

Tarih :24/12/2020 Okunma :431

İhtiyaç Duyduğunuz Her An Bursa Telefon Santrali Hizmetinizde

Telefon santralleri özellikle kurumsal işletmelerin tek bir merkezden telefon görüşmelerini yürütmek amacıyla kullanmış olduğu sistemlerdir. Geçmişte santral görevlileri tarafından manuel olarak yönlendiren bu sistemler teknolojinin gelişmesi ile birçok özelliğe sahip olmuştur. Otomatik olarak çalışan bu sistemler Bursa telefon Santrali kurulum hizmeti veren firmalar tarafından Bursa’da şirketlere telefon santrali kullanımı ihtiyacı duyan kişilere ulaştırmaktadır. Özellikle büyük şirketlerde birçok arama gerçekleştirilmekte bütün aramalar tek bir numara üzerinden hem muhasebe hem satın alma hem müşteri ilişkileri gibi birçok noktaya yönlendirilmesi mümkündür. Eski sistemlerde bir şirketteki numarasını bildiğiniz bölüm için ancak manuel olarak yardım alabiliyorken günümüzdeki gelişmiş sistemlerde telefonlarınızın tuşlarından bağlanmak istediğiniz birimin dahili numarasını girerek otomatik olarak bağlanmak mümkündür.

Bursa Telefon Santrali Kurulum Ve Çalışma Prensipleri

Tüm dünyada yaygın olarak kullanılmakta olan telefon santralleri farklı parçaların bir arada toplanarak bir devre yapılması ile çalışır hale getirilmektedir. Sistemde mikroişlemci kullanarak beslenme ünitesi, abone kartı, dış hat kartı, anakart, güç devresinden oluşan bir sistem kurulmaktadır. Bu sistem üzerinden tüm bağlı telefonla numaralandırılarak sisteme dahil edilir. Dışarıdan gelen arama otomatik olarak bilgisayar destekli sekreter ile karşılanır. Bu devrede aramayı yapan kişi dahili numarayı biliyor ise dahili numarayı kendi telefonun ekranından tuşlayarak istediğiniz bölüme otomatik olarak aktarılması sağlanır. Dahili numarayı bilmemesi durumunda santralin yönlendirmesiyle işlem manuel yönlendirmenin sağlanabilmesi için birimde görevli sekretere aktarılır.

Bursa Telefon Santrali hizmetlerinin sunulduğu sistem üzerindeki bütün telefon kullanıcıları kendi telefonlarında sistem içerisindeki diğer telefonları arayabilir konuşabilir. Bir görüşme esnasında görüşmeyi diğer telefon kullanıcılarına aktarabilir. Arama yapmak isteyen kişi avize kaldırdığında otomatik olarak işlemci çevir sesi göndererek anlamak istediğin numarayı tuşlaması sinyal işlemciye iletilir. İşlemci kullanıcının sevmek istediğin numarayı otomatik olarak algılama yeteneğine sahip olduğu için aranan kişiye çaldırma sesini yönlendirir. Arama sesinin gönderildiği kişi telefonu açtığında tekrar işlemci devreye girerek ortak alanda görüşmenin gerçekleşmesi sağlanır

Bursa Telefon Santrali Kurulum Fiyatları

Telefon santralleri santrale bağlı olan telefonlar açısından farklılık göstermektedir. Küçük işletmelerde çok az sayıda telefon santrale bağlanırken büyük işletmelerde daha fazla telefon aynı santrale bağlı olmaktadır. Bu gibi durumlarda santral kapasitesi artmakta bu nedenle de fiyatlar bakımından farklılık göstermektedir. Bursa telefon santrali kurulum yapan firmalar arasında farklı marka telefon santrali cihazları kullanmasından dolayı da farklı fiyat alternatifleri ortaya çıkmaktadır.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.