Güvenlik Kamerası Cep Telefonundan İzleme

ANA SAYFA BLOG Güvenlik Kamerası Cep Telefonundan İzleme...



Güvenlik Kamerası Cep Telefonundan İzleme

Tarih :21/10/2021 Okunma :255

Güvenlik Kamerası Cep Telefonundan İzleme

Güvenlik ve tedbir amacı ile Yalova güvenlik kamerası günlük yaşantımızın her alanında kullanılmaktadır. Teknolojik yenilikler ile birlikte güvenlik kameraları da farklı cihazlardan izlenebilmektedir. Akıllı cihazların ve internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte güvenlik kameralarına ait takip işlemi de yine mobil platformlar üzerinden yapılabilmektedir. Cep telefondan izleme 2 şekilde yapılabilmektedir.

  • Cep telefonundan tarayıcı vasıtası ile
  • Kamera sistemine uygun cep telefonu programı kullanarak

İzlenebilmektedir. Bu iki yöntemde de internet bağlantısı gerekmektedir. Cep telefonunda tarayıcı üzerinden güvenlik kamerasının izlenebilmesi için uyumlu olan tarayıcı kullanılmalıdır. Tarayıcıların son sürümleri telefonda bulunmalıdır. Eski sürüm bir  tarayıcı kullanılacak ise de denetimlere izin vermek gerekir.

Cep Telefonundan Kamera İzleme

Yalova güvenlik kamerası akıllı cihazlar üzerinden izlenebilmektedir. Cep telefonlarında izleme programı da yüklenebilmektedir. Güvenlik kamerası izlenmesi daha kolay ve işlevsel hale gelmektedir. Nokia, Windows, IOS, Android gibi işletim sistemlerine bağlı olarak sanal mağazalar üzerinden yüklenecek olan programlar vasıtası ile de izleme yapılabilmektedir. İşyerlerinin ve evlerin güvenliğinin sağlanması amacı ile kullanılan güvenlik kameraları donanım ve yazılım bileşenlerinden meydana gelmektedir. Dijital kayıt cihazları, lensler, kameralar vs. ürünler oluşturulurken bu programlardan yararlanılmaktadır. Programlar vasıtası ile de görüntüler kayıt altına alınmakta, o an izleneceği gibi daha sonra da izlenebilmektedir.

Kamera Takip Programları

 Yalova güvenlik kamerası izlemek için uygun olan yazılımlar bulunmaktadır. Bunlar izleme istemcisi ile birlikte çalışmaktadır. Kameraların izlenmesi amacı ile oluşturulan programlar görüntü kaydetme, geçmişe yönelik olarak görüntülerin izlenmesi, yerel kayıtların izlenmesi gibi pek çok işlev yerine getirilebilmektedir. Ayrıca kamera takip programları sayesinde çözünürlük, kare hızı değiştirme, kullanıcıların yönetilebilmesi, renk ve kontrast ayarı gibi ayarlar da yapılabilmektedir. Güvenlik kamerası tarafından alınan görüntüler cep telefonu, tablet, bilgisayar vb. akıllı cihazlar üzerinden de izlenebilmektedir. İşletim sistemlerine uygun olarak canlı kayıt izleme programları da kullanılabilmektedir. Mac, Windows, Linux gibi işletim sistemleri vasıtası ile izlenebilmektedir. Güvenlik kamerası üreticileri ve yetkili satıcıları tarafından temin edilen bu programlar aynı zamanda sanal mağazalardan da temin edilebilir.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.