Görüntülü Diafon Tek Daireye Bağlanır Mı?

ANA SAYFA BLOG Görüntülü Diafon Tek Daireye Bağlanır Mı?...



Görüntülü Diafon Tek Daireye Bağlanır Mı?

Tarih :12/03/2021 Okunma :2615

Görüntülü Diafon Tek Daireye Bağlanır Mı?

Genellikle bir kameradan ve bir ekrandan oluşan Bursa kamera sistem tek bir daire için görüntülü diafon olmaktadır. Apartmanlarda bağımsız olarak tek daire diafon bağlantısı oluşturulabilir. Görüntülü diafon sistemleri çok çeşitli model yelpazesine sahiptir. LCD ekran diafon, bas ve konuş diafon, dokunmatik görüntülü diafon, görüntülü diafon çeşitlerinden size en uygun olanını beğenip monte ettirmeniz mümkündür. İlk çıkan model olan bas ve konuş diafon çıktığı zaman çok geniş bir kitle tarafından kullanılmaya başlanmıştı. Bu cihazların aynı zamanda apartman görevlisi, güvenlik görevlisi ve kapıyı otomatik açma gibi özellikleri olmaktadır. Küçük ve portatif bir kutu olan çok yer kaplamayan kapı girişlerinde bulunan oldukça memnun kalacağınız bir tasarımdır.

Ev ve İş Güvenliği

Yaşam alanınız olan evleriniz veya iş yerlerinizin güvenlik açıklarını kapatmak için çözüm haline gelen güvenlik sistemleri sizin hem evde olduğunuz hem de olmadığınız zamanlarda değer verdiğiniz varlıkları korumaya yardımcı olmaktadır. Bunun için son derece Bursa camera gelişmiş teknolojik kamera sistemlerinden birini seçerek başınıza gelecek kötü olasılıkları engellemiş olacaksınız. Başınıza gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı alınabilecek önlemlerden biri halindeki yada iş yerinizdeki güvenlik açıklarının keşfi olmalıdır. Sonrasında ise tespit edilen yerlere kamera, ses desteği, geniş görüş açısı ve hareket sensörü yerleştirilerek evinizin ya da işyerinizin boş olduğu zamanlarda size gönderdiği sinyaller sayesinde eş zamanlı olarak müdahale etmenize ve kötü sürprizlerin ortadan kalkmasına sebep olur.

Görüntülü Diafon Özellikleri

Görüntülü diafonlar çalışma sistemleri düşünüldüğünde telsiz gibi çalışmaktadır. Konuşma düğmesine bastığınızda binanızdaki çalışma ekibi ile (apartman görevlisi veya güvenlik görevlisi) ya da zilinizi çalmış olan kişi ile konuşabilirsiniz ve düğmeden parmağınızı çektiğinizde karşı tarafın sesini duyabilirsiniz. Konuşma bittiği taktirde diafon otomatik bir şekilde kapanacaktır. Büyük iş merkezlerinde veya lüks apartman dairelerinde otomatik kontrolü, görüntülü konuşma ya da alarm sistemi gibi avantajların olduğu diafon mekanizmaları bulunmaktadır. Görüntülü sistem sayesinde zilinizi çalmış olan insanların kim olduğunu fiziksel olarak görme şansına sahip olmaktasınız. Aynı anda hem konuşup hem de görebilme olanağı sağlayan Bursa görüntülü diafon 4.3 inç monitör boyutunda olan modelleri daha çok tercih edilmektedir.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.