Görüntülü Diafon Nasıl Kullanılır

ANA SAYFA BLOG Görüntülü Diafon Nasıl Kullanılır...



Görüntülü Diafon Nasıl Kullanılır

Tarih :12/03/2021 Okunma :490

Görüntülü Diafon Nasıl Kullanılır

Günümüzün özellikle kalabalık şehirlerinde yüksek binalar tercih ediliyor. Bu binalarda bulunan en önemli güvenlik sistemlerinden birisi ise görüntülü diafonlar. Yüksek nüfuslu olan Bursa görüntülü diafon teknolojilerinin en çok kullanıldığı şehirlerin başında geliyor. Daha güvenli bir evde oturmak için vazgeçilmez haline gelen görüntülü diafonlar eskinin klasik sadece ses ileten diafonlarının yerini almaya başladı bile. Temelde oldukça basit bir kullanım şeması olan bu aletlerde binanın girişinden zile basıldığında evde bulunan ekran vasıtası ile kapıdan zile basan kişinin görüntüsü verilmektedir. Giriş kapısında bulunan kamera hem sabahları hem de akşamları uygun görüntüyü verebilecek seviyede olduğu için rahatlıkla zilinize kimin bastığını görebilirsiniz.

Görüntülü Diafon Nasıl Çalışır

Son zamanlarda oldukça fazla talep görmeye başlayan görüntülü diafonların çalışma prensibi gayet basit. Zil üzerine yerleştirilen bir kamera vasıtası ile zili çalınan dairede bulunan ekrana giriş kapısının görüntüsü gönderiliyor. Farklı çeşitleri bulunan bu aletlerde farklı çalışma prensipleri ve özellikler bulunsa da genel olarak kullanılan çeşitlerde evden ana girişi görüntüleme ve kapıyı açmanın yanı sıra sesli diafon özelliği de bulunuyor. İstanbul veya Bursa görüntülü diafon ve kamera sistemleri sunan firmalar arasında en çok tercih edilenlerden birisi olarak, kolay ara yüze ve fonksiyonel özelliklere sahip birçok donanımı sizlere sunmaktayız.

Görüntülü Diafon Kullanmanın Faydaları

Sesli diafon sistemlerinin yerini alan görüntülü diafonlar ülkemizde yaygınlaşmaya başladı. Özellikle yeni yapılan inşaatlardan ev almak isteyenler görüntülü diafonu bir şart olarak sunuyorlar. Bunun en büyük nedenlerinden biri sesli diafonda gelen kişinin tam olarak kim olduğunun anlaşılmaması veya kendisini farklı biri olarak tanıtanların bina içinde zarar meydana getirebilmeleridir.  Bursa görüntülü diafonsistemlerinde önde gelen firmamız ev ve iş yerleriniz için en ideal sistemleri sunmaktadır. Özellikle modern yapıların vazgeçilmezi olan bu diafonlar hem evin güvenliğini sağlarken aynı zamanda evin iç dizaynına da modern bir hava katıyor. Yapımı ve eve takılması sırasında evin yapısına neredeyse hiç zarar vermemesinden dolayı eski sesli diafonların görüntülü diafon ile değiştirilmesi de oldukça kolay olmaktadır. Uygun bağlantı sağlandığında kapıcı dairesi ile de görüşme saplayabilmesi sayesinde bina yaşamını oldukça kolaylaştırmaktadır.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.