Görüntülü Diafon Nasıl Bağlanır? | Eys Elektronik

ANA SAYFA BLOG Görüntülü Diafon Nasıl Bağlanır? | Eys Elektronik...



Görüntülü Diafon Nasıl Bağlanır? | Eys Elektronik

Tarih :10/03/2021 Okunma :448

Görüntülü Diafon Nasıl Bağlanır?

Görüntülü diafonlar son yıllarda oldukça fazla talep görmeye başladı. Genel olarak yeni yapılan binaların inşaatları sırasında dairelere takılsalar da bazen yapım aşaması bitmiş binalarda da tercih ediliyorlar.Biz de Bursa görüntülü diafon ve kamera sistemleri sunan firmalardan birisi olarak gerek apartman gerekse villa tipi gibi farklı alanlarda ihtiyaç duyulan güvenlik sistemleri için en çok tercih edilenlerden birisiyiz. Bu güvenlik sistemlerinin ise dairelere bağlanması uzman ekibimiz sayesinde oldukça basit. Binanıza veya evinize görüntülü diafon sistemi yaptırmak için ilk olarak profesyonel olarak bu işi yapanlarla anlaşmanız gerekmektedir. Daha sonra ilk olarak binanın giriş kapısında bulunan diafon değiştirilerek yerine kameralı diafon yerleştirilmektedir. Daha önce bulunan hat üzerinden bu sistem devam ettirilebildiği için herhangi bir yeni hat döşenmez ve bina içinde duvarlar kırılmaz. Aynı şekilde evde bulunan eski diafon da ekranlı bir diafonla değiştirilir ve işlem sonlandırılır.

Görüntülü Diafonların Özellikleri

Son yıllarda hayatımıza giren ve her geçen gün daha fazla kullanılmaya başlanan görüntülü diafonların çok farklı özellikleri var. Diğer bir özelliği ise evde herhangi bir zarar oluşmadan rahatlıkla takılabilmesidir. Bazı çeşitlerinde bulunan alarmlar sayesinde evde siz olmasanız dahi güvenlik sağlanmaktadır. Tercih edeceğiniz ürünün çeşidine göre zili çalan kişinin görüntüsünün kaydedilmesi veya fotoğrafının çekilmesi gibi seçenekler de mevcuttur. Bursa görüntülü diafon firmalarında önde gelenlerden birisi olarak sizlere farklı özelliklerde seçenekleri en avantajlı fiyatlara sunuyoruz.

Görüntülü Diafon Nasıl Kullanılır?

Diafonlar özellikle 70 ve 80’li yıllarda yüksek binaların yapılmaya başlanması ile hayatımıza girdi. Oldukça basit bir sisteme sahip olan bu aletlerde giriş kapısındaki ahizeden alınan ses evin içindeki ahizeden verilmekteydi. Ancak bu sistem zamanla kullanışlı olmaktan çıktı ve yerine görüntülü diafonlar tercih edilmeye başlandı.Bursa görüntülü diafon ve kamera sistemleri sunmakta olan firmamız kolay kullanımı ile fark yaratan ürünlerin kurulumunu da üstlenmektedir. Oldukça basit bir kullanım şemasına sahip olan bu aletlerde giriş kapısındaki zil üzerine yerleştirilen bir kamera vasıtası ile zil çalındığında çalan kişinin görüntüsü canlı olarak evin içindeki ekrana yansıtılmaktadır. Bu şekilde davetsiz misafirlerden ve istemediğiniz kişilerin kapınıza gelmesinden kurtulabiliyorsunuz.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.