Görüntülü Diafon Cihazları

ANA SAYFA BLOG Görüntülü Diafon Cihazları...



Görüntülü Diafon Cihazları

Tarih :03/02/2021 Okunma :366

Görüntülü Diafon Cihazları

İletişim amacıyla ev ve iş yerlerinde kullanılan diafon cihazları Bursa Görüntülü Diafon modelleri ile güvenliğin üst düzeylerde olmasını sağlamaktadır. Özellikle büyük şehirlerde yoğunluğun oldukça fazla olduğu yaşam alanlarında güvenliğin önemi fazlasıyla artmış bulunmaktadır. Kişilerin mal ve can güvenliğinin korunmasına yönelik üretilen görüntülü diafon cihazları herkes tarafından fazlasıyla tercih edilen ürün olmaktadır. Görüntülü ve sesli diafon ev sahiplerinin apartman girişini bir şifre veya kart sistemi ile yapmalarını sağlamaktadır. Kullanıcı kişiler kapı giriş şifrelerini istedikleri an değiştirme hakkına sahiptirler. Zilin çalınması ile lcd ekran üzerinden görüntü alabilen ev sahipleri bas konuş özelliği ile dış kapı önündeki kişi ile iletişime geçerek otomatik kapı açılışını sağlayabilmektedir.

Görüntülü Diafon Özellikleri

Yaşam alanı içerisinde kullanılan Bursa Görüntülü Diafon farklı tasarım seçeneklerine sahip olmaktadır. Kişilerin ihtiyacına ve tercihine göre farklı modeller kullanım amacına göre tasarlanmaktadır. Özellikle sayıca fazla olan apartmanlarda, rezidans veya dairelerde kullanılan görüntülü diafonlar dış kapı ile iletişimi sağlarken aynı zamanda daireler arası sesli ve görüntülü görüşmeyi sağlayan özelliklerde farklı ürün tasarımlarına sahip olmaktadır. Kişiler apartman görevlisi ile bas konuş seçeneği sayesinde kolaylıkla iletişime geçebilmektedir. Lüks sitelerde kullanılan Bursa görüntülü Diafon site girişinde bulunan güvenlik görevlisinin daire sahibini gelen kişi ile ilgili bilgilendirilmesini sağlamaktadır. Güvenlik görevlisi tarafından diafon üzerinden sesli olarak aranan kişiler kamera sayesinde aynı zamanda görüntü elde edebilmektedir.

Görüntülü Diafon Çeşitleri

Kullanışı oldukça kolay olan Bursa Görüntülü Diafon çeşitleri geniş bir ürün yelpazesine sahip olmaktadır. Eskiden yaygın olarak kullanılan sesli diafon modelleri yetersiz güvenlik nedeniyle yerini görüntülü ve bas konuş özelliğine sahip ürünler ile değiştirmektedir. Birbirinden çeşitli ürün özelliğine sahip görüntülü diafon modelleri kişilerin tercihi ve ihtiyacına bağlı olarak değişmektedir. Özellikle apartmanlarda kapı önü görüntüleme, açma ve apartman görevlisi ile iletişime geçme gibi özelliğe sahip modeller kullanılmaktadır. Büyük yaşam alanları veya iş yerlerinde ise daha farklı görüntülü diafon çeşitleri tercih edilmektedir. Ayrıca taksi duraklarında kullanılan bas konuş özellikli görüntülü diafon modelleri kullanılmaktadır.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.