Görüntülü Diafon Cihaz Özellikleri

ANA SAYFA BLOG Görüntülü Diafon Cihaz Özellikleri...



Görüntülü Diafon Cihaz Özellikleri

Tarih :03/02/2021 Okunma :379

Görüntülü Diafon Cihaz Özellikleri

Kişilerin ihtiyacına yönelik tercih ettikleri diafon özellikleri kullanım alanına göre değişiklik göstermektedir. Apartman dışında kullanılan zil paneli sayesinde içeri girişlerde şifre veya kart kullanımı sunmaktadır. Panel üzerinde bulunan tuşlar sayesinde kişilerin apartman girişi anahtar ihtiyacı duyulmadan kolaylıkla yapılmaktadır. Bursa Görüntülü Diafon cihazı tuşlu ya da dokunmatik olarak farklı ürün seçenekleri barındırmaktadır. Kapı dışında bulunan zil paneli üzerindeki hareket eden kamera sayesinde istenilen alan genişliği taranabilmektedir. Ayrıca akşam saatlerinde panel üzerinde bulunan ışık sayesinde gelen kişinin net bir şekilde görüntüsü sağlanabilmektedir. Yaşam alanı içerisinde görüntülü diafon sayesinde tek bir tuş ile görüntüleme sağlayan kişiler ayrıca kapı otomatiğini de açabilmektedir.

Görüntülü Diafon Kurulum Ve Teknik Servis

Ses ve görüntüleme seçeneği ile tanıma özelliği sunan Bursa Görüntülü Diafon güvenlik açısından oldukça kullanışlı bir ürün olmaktadır. Dış kapı ile yaşam alanı arasında iletişimi sağlayan görüntülü diafon kullanım alanlarına göre tercih edilmektedir. İhtiyaç duyulan alana göre kurulumu yapılan görüntülü diafon cihazı genel olarak kullanıcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Daire içerisinde bulunan normal diafon yerine takılabilen görüntülü diafon modeli özellikle bakır kablolar ile bağlantısı sağlanmaktadır. Kurulum sırasında yetkili servis üzerinden destek alınması ve montajın yapılması oldukça önemli bir husus olmaktadır. Devre takibi için renkli kablolar kullanan teknik servis oluşabilecek herhangi bir sorunda kolaylıkla müdahale edebilmektedir.

Görüntülü Diafon Fiyatları

Bursa bölgesi genelin de modelleri oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olmaktadır. Kişilerin ihtiyacına yönelik seçilen görüntülü diafon modelleri kullanılacak alana göre farklılıklar oluşturmaktadır. Kullanım alanının genişliğine, bina veya daire sayısına göre farklı ürün seçenekleri bulunmaktadır. Bursa görüntülü diafon tuşlu ya da dokunmatik özellikli ürünler ve site içlerinde güvenlik görevlileri ile ev içerisindeki kişilerle görüşmeyi sağlayan görüntülü diafon modelleri farklı cihaz seçenekleri ile farklı fiyatlarda sunulmaktadır. Büyük şirketler tarafından kullanılan görüntülü diafon modelleri özellikle yangın ve hırsız alarmı gibi birçok farklı özellikleri nedeniyle özel fiyatlarda satılmaktadır. Günümüzde birçok sektör ve alanda kullanılan diafonlar artık yaşam alanlarımızın en önemli detayları arasında yer almaktadır.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.