Bursa Yangın Alarm Sistemi Nedir?

ANA SAYFA BLOG Bursa Yangın Alarm Sistemi Nedir?...



Bursa Yangın Alarm Sistemi Nedir?

Tarih :06/06/2021 Okunma :289

Bursa Yangın Alarm Sistemi Nedir?

Bursa yangın alarm sistemi, meydana gelebilecek yangın tehlikesini ya da bir yangın başlangıcını tespit eder. Yangın alarm sistemleri bir yangın tehlikesi karşısında ikaz sistemlerini devreye sokar. Yangın alarmları, ısı ya da duman hassasiyeti olan detektörler tarafından devreye alınır. Bu durum göz önüne alındığında yangın alarmı, tehlike anında bölgenin boşaltılmasını sağlar. Erken müdahale sayesinde can ve mal kayıplarının önüne geçen koruma sistemidir. Ev, işyerlerinde,  toplu olarak bulunan alanlarda örneğin hastane, okul, alışveriş merkezleri gibi alanlarda yangın algılama ve yangın alarm sistemi, güvenli bir ortam oluşturur. Yangın alarm sistemleri can ve mal güvenliğinin korunmasında etkili rol oynar.

Yangın Alarm Sistem Çeşitleri

Yangın alarm sistemleri ikiye ayrılır. Konvansiyonel ve adresli olmak üzere sınıflandırılabilir. Konvansiyonel yangın sistemleri genel olarak yangın alarm detektörü ve yangın alarm butonu gibi araçlar bir bölge hattına bağlı şekilde kullanılır. Konvansiyonel yangın sistemleri bölgesel tespit yolu ile yangının kaynağına ulaşabilir. Adresli yangın alarm sistemlerinde işleyiş daha farklıdır. Bu tip yangın alarm sisteminde yangın detektörleri bir çevrim hattına bağlı durumdadır. Bu da yangının kaynağının noktasal olarak tespit edilmesi anlamına gelir. Büyük ve karmaşık alanlarda, yangın uyarısının özellikle hangi cihazdan geldiğinin anlaşılabilmesi için adresli yangın alarm sistem çeşidi tercih edilir. Bursa yangın alarm sistemi konusunda arayışınız bulunuyorsa firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Alarm Sistemi Fiyatları

Yangın alarm sistemleri, can ve mal güvenliği açısından önemli sistemlerden birisidir. Yangın alarm sistemi fiyatları, yangın alarm sisteminin kurulacağı yere, ve alanın büyüklüğüne göre değişir. Bu durum göz önüne alındığında, yangın alarm sisteminin çeşidi de fiyatlar konusunda etkili faktörlerden birisidir. Bursa yangın alarm sistemi ve fiyatları hakkında bilgi almak için www.eyselektronik.com.tr adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz, sizlere dönüş yaparak ön keşif randevunuzu size uygun bir saat aralığı için oluşturur. Uzman ekibimiz yangın sisteminin kurulacağı alana giderek hangi yangın sistem çeşidinin kullanılacağını ve fiyatı hakkında sizi bilgilendirir. Uzun yıllar deneyime sahip olan firmamız olarak siz müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.