Bursa Güvenlik Sistemi Çeşitleri

ANA SAYFA BLOG Bursa Güvenlik Sistemi Çeşitleri...



Bursa Güvenlik Sistemi Çeşitleri

Tarih :05/12/2021 Okunma :407

Güvenlik Sistemi Çeşitleri

Bursa güvenlik sistemleri pek çok çeşide ayrılmaktadır. Günümüzde kamera sistemleri ile entegre olarak kullanılabilen ve yüksek oranda koruyuculuk içeren pek çok sistem bulunmaktadır.

CCTV Kamera Sistemleri

Kamera sistemler güvenlik sistemlerinin en önemli parçası olmaktadır. Firmamız bu anlamda uzman kadrosu ile güvenliğinizi sağlamak adına evlerinizde ve iş yerlerinizde kamera sistemlerinin kurulumunu gerçekleştirmektedir. Günlük yaşamda bu kameralar pek çok noktada karşımıza çıkmaktadır. Bir alanın izlenmesine olanak tanıyan bu kameraların da pek çok türü bulunmaktadır.

Mobil DVR Sistemleri

Binek veya ticari araçların içerisinde kullanılan bu sistemler araçların takip edilmesine olanak tanımaktadır. Araçların tüm detaylarının kaydedilmesinin yanı sıra bu cihazlar uçakların kara kutularına benzetiliyor. Lojistik sürecinde sahada var olan araçlarda kullanımı da mümkün oluyor.

Mantar Bariyer Sistemleri

Bursa güvenlik sistemleri arasında sayılabilecek ürünlerden bir tanesi de Read blocker ya da mantar bariyer sistemleri adı verilen ürün grubudur. Bu ürünlerin temel işlevleri bir kumanda ya da buton vasıtası ile araç geçişini mümkün kılmasıdır. Araçlar ancak bu bariyerler kalktığı anda geçebilmektedir.

Fiber Optik Sistemler

Işık sinyallerinin gönderildiği plastik ya da cam maddelerden imal edilen sistemledir. Üzerlerinde bir çekirdek kısmı bulunmaktadır. Koruyucu bir katmana sahip olan bu kablo sisteminin pek çok bölümü vardır.

Güvenlik Tur Kontrol Sistemleri

Kuruluşların yahut şirketlerin bölgelerde güvenliğin tesisinden sorumlu olan personellerinin görev alanına varıp varmadığını kontrol eden sistemdir. Özellikle gece vardiyalarında nöbet turlarının kaydedilmesine yardımcı olmaktadır.

Yangın Alarm Sistemleri

Bursa güvenlik sistemleri arasında yer alan ürün grubundan bir tanesi de yangın alarm sistemleridir. Bir yangın henüz başlangıç aşamasındayken uyarıcılar devreye girmektedir. Bu sayede yangından haberdar olmak da daha kolay olmaktadır. Bu ürünler yüksek fayda barındırmalarının yanı sıra alışveriş merkezleri, okullar, evler, iş yerleri vb. alanlarda kullanılabilmektedir.

Hırsız Alarm Sistemleri

Ev ve iş yerlerinde güvenliğin sağlanması için en önemli donanımlardan bir tanesidir. Davetsiz misafirlere karşı bu sayede tetikte olmak mümkündür. Evlerinizde ya da çalışma alanlarınız dışında olduğunuzda bu sistemler sayesinde değerli eşyalarınızın vb. korunmasını sağlayabilirsiniz.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.