Bursa Görüntülü Diafon Modelleri

ANA SAYFA BLOG Bursa Görüntülü Diafon Modelleri...



Bursa Görüntülü Diafon Modelleri

Tarih :23/12/2020 Okunma :2760

Bursa Görüntülü Diafon Modelleri

Teknolojinin gelişmesi ile beraber güvenlik alanında da yeni ve etkili çözümler bulunmaya devam etmektedir. Özellikle apartmanlarda kapınızın zili çaldığında kim olduğunu bilmeden açmak tehlikeli bir durumla karşılaşmanıza neden olabilir. Bursa’da hem eski yapılarda hem de yeni yapılarda görüntülü diafon gereksinimi bulunmaktadır. Bursa görüntülü diafon montaj hizmetleri veren firmalar sayesinde her türlü bina sisteminde kapıda bulunan kişinin kim olduğunu bilerek kapıyı açabilme şansı elde edebilirsiniz. Bu sayede istemediğiniz kişiler ya da tanımadığınız kişileri görerek istenmeyen sürprizlerle karşılaşmak gibi bir durumda kalmazsınız. Hem can güvenliğinizi hem de mal güvenliğinizi bu sayede koruyabilirsiniz. Her türlü gelişmiş sistemler uyumlu olarak çalışan diafon modelleri sayesinde kötü niyetli insanlara da caydırıcı bir etki oluşturma şansına sahip olursunuz.

Bursa Görüntülü Diafon Hizmeti Sunulan Alanlar

Görüntülü diafon sistemleri apartman girişindeki ana giriş kapısına monte edilen zil yerine takılmaktadır. Bina girişinin otomatik sistemine adapte edilen bu sistemler sayesinde binaya giren ve zilinizi çalan kişiyi görerek açıp açmama durumunuzu belirlemenize yardımcı olur. Bu nedenle apartman girişlerinde, işhanı girişlerinde ve benzeri zil kullanılan birçok alanda diafon hizmeti kullanılabilir. Gelişmekte olan Bursa görüntülü diafon hizmetleri ile müstakil yapılarda diafon sistemleri kullanılabileceği gibi toplu konutlarda, apartmanlarda, sosyal tesislerde görevliler ile görüşebilmek için diafon sistemleri kullanılmaktadır. Yalnızca konutlarda ve sosyal tesisler de değil ofis ve benzeri iş yerlerinde de tercih edilen diafon sistemleri hırsızlık olaylarına karşı oldukça caydırıcı bir etkiye sahiptir.

Bursa Görüntülü Diafon Sistemleri İçerikleri

Görüntülü diafon sistemleri farklı markalarda ve farklı fonksiyonlarda olabilmektedir. Kullanıcının tercihine göre ekstra fonksiyonlarda olan diafon sistemleri akıllı ev sistemlerine entegre edilebilir. En basit düzenekte zil bölümünde yani kapıda bir kamera sistemi konutunuz ya da işyerinin içerisinde 2,5 ile 7 inç arasında değişen ekran bulunmaktadır. Yanı sıra zilin çalması için farklı melodilerde zil ve kapıyı açabilmeniz için tuş bulunmaktadır. Her iki tarafta da hoparlör ve mikrofon bulunmaktadır. Diğer bir adıyla  konuşmayı sağlayan diyafon bulunmaktadır. Bu fonksiyonlar ile gelen kişinin zilinizi çalması ve buna karşılık sizin de kapıdaki kişiyi görerek kapıyı açmanız veya o kişiyle konuşabilmeniz mümkündür. İsteğe göre bu fonksiyonlara artı özellikler ya da farklı sistemlere bağlantı yapılabilir.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.