Bursa Görüntülü Diafon ile Tedbirinizi Alın

ANA SAYFA BLOG Bursa Görüntülü Diafon ile Tedbirinizi Alın...



Bursa Görüntülü Diafon ile Tedbirinizi Alın

Tarih :23/12/2020 Okunma :422

Bursa Görüntülü Diafon ile Tedbirinizi Alın

Gelişen teknolojilerle beraber yeni yapılarda akıllı ev sistemleri ile diafon sistemleri en çok tercih edilen donanımlar arasında yer almaktadır. Yalnızca yeni yapılarda değil geçmişte yapılmış ya da yakın zamanda yapılmasına rağmen zil sistemleri montajının yapılmadığı binalarda eski sistemler iptal edilerek gelişmiş diafon sistemleri montajı yapılabilmektedir. Bursa görüntülü diafon hizmeti veren firmalar hem inşaat halindeki binaların hem de eski sistemlerin sökülerek yerine yeni sistemlerin koyulması konusunda binaların gereksinimlerini karşılamaktadır. Bu kapsamda gerek görüntülü diafon sistemleri gerekse kapsadığı özellikler bakımından da müşterilere geniş seçenekler sunulmaktadır. Bu sayede kötü niyetli insanlara ve hırsızlara karşın caydırıcı güçlü bir tedbir alınmış olmaktadır. Böylelikle de yaşam alanlarınızın korunabilmesi mümkün olmaktadır.

Bursa Görüntülü Diafon Özellikleri

Bursa genelinde hizmet vermekte olan elektrik elektronik firmaları hem yeni binalarda hem de eski binalarda diafon montajı hizmeti vererek binaları çağa ayak uyduran güvenlik sistemleri ile donatılmasında da büyük rol oynamaktadır. Diafon sistemleri müstakil evlere, toplu konut alanlarına, sosyal testere, tatil yerleşimlerine, işyerlerine ve daha birçok zil kullanılan alanlara görüntülü konuşabilmenin yanında birçok özelliği üzerinde bulunduran diafon sistemleri sunulmaktadır. Diafonlar ekran boyutundan içeriğindeki özelliğe ve kameranın çözünürlüğüne kadar birçok farklı kapasitelere sahiptir. Genel olarak diafonların sunmuş olduğu özellikler;

  • Birden fazla farklı zil sesi.
  • Kapı ile daire arasında sesli ve görüntülü iletişim kurma .
  • Güvenlik, bina görevlisi ya da kapıcı ile görüşebilmek .
  • Farklı girişler bulunmakta ise kamera seçme .
  • Kameraları İstediğiniz zaman açarak izleme .
  • Diafon ekranlarında çeşitli ekran resmi koyabilme
  • Daireler arası arama ve konuşma
  • Kapı açma

Bursa Görüntülü Diafon Montaj Ve Tamirat Fiyatları

Tüm dünya genelinde yaygın olarak kullanılmakta olan diafon sistemleri Bursa görüntülü diafon montaj ve tamir hizmetleri veren firmalar tarafında Bursa halkının da kullanımına sunulmaktadır. Diafon hizmetleri kapsamında tercih edilen diafonlara göre çok farklı donanım ve iş yükü bulunmaktadır. Aynı zamanda müstakil bir binaya yapılacak hat ile toplu konutlarda yapılacak hatlar arasında büyük farklar bulunmaktadır. Bu farklılıklara bağlı olarak kullanılan malzemelerin miktarı ve ölçüsü malzemelerin özelliklerine göre fiyat skalasında değişikliklerin olmasına neden olmaktadır.


Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!

Copyright © 2022 Eys Elektroik Yazılımı & Kodlama seo hizmeti Namlı Medya Tarafından Sağlanmaktadır.